Avatar ceremonial bow

Antti soitteli tuossa tammikuun alussa ja sano että olisi tarve jousipyssylle. Näitähän on kiva puuhastella ja varsinkin kun sitten näkee lopputuloksen Antin kuvissa niin ei voi kun ihastella. Tällä kertaa olitiin  vähän viisampia ja neuvoteltiin jouskan koko jo ennen rakentamisen aloittamista 🙂 . Nimittäin Lagerthan kilvessä olisin päässyt paljon helpommalla jos senkin olisi rakentanut 1:1 .  Itse rakentamisella oli tällä kertaa kiireinen aikataulu. jouska piti saada valmiiksi kahdessa viikossa.  Rajoitteena oli vielä siinä koulunkäynti ja tuolla Ingmanilla tuppaa olemaan noita läksyjäkin kivasti.

I15894684_10210967364600688_4753105164200101193_ntse kohteeseen jäi vähän aikaa tutustua ja tutkia joten otettiin tähän sitten aika paljon  vapauksia  detailien suhteen. Illat meni sitten kun koulusta pääsi ei muuta kuin vaateet pois ja pesuhuoneseen dremelillä ajelemaan. puupölyä oli välistä aika paljon ilmassa. Onneksi oli kaksi vapaata viikonloppua ja nämä korvasivat vähän arjen aika puutetta.

Mutta hyvin tuo kerkesi ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen vaikka joitakin detaileja  jäikin  nopean aikataulun vuoksi vaille.

Jos jouskasta tuli hieno niin kyllä taasn Antin kuvat löivät suun auki. Avatarin henki kyllä huokuu näistä kuvista!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s