Punahilkka

Koulussa sisko oli ottamassa tyttärestään valokuvia ja samalla otin itsekkin muutamia ruutuja. Milla sai vapaasti pomppia ja tehdä poseja . Yksi ruutu sitten herätti heti mielenkiinnon rakentaa komposiittikuvan. Oli juuri sellainen mikä sopi punahilkan poseen kulkemassa metsätiellä.  Kuva on rakennettu  8 eri kuvasta . Muuten ihan tyytyväinen kuvaan ainostaan hilka ei oikein saanut istumaan kunnolla tuonne. valitettavasti tästä ei ollutkaan oikein kunnon kuvaan CCo lisensillä joten miletein kokonaan joutu sen rakentamaan ja piirtämään itse. Mutta ensimäiseksi oikeaksi komposiitti kuvaksi ihan tyytyväinen.

puna-hilka-vaihe-23puna-hilka-vaihe-234

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s