Street Food Fiesta & Choco Festival 2017

Nyt oli vuorossa dokumentaarisen näytön vuoro. Näyttöä oli mukava tehdä varsinkin kun kelit suosi ja mikäs siinä oli torilla ollessa. Hyvin tutustu jo torinmyyjiin ja siellä pyöriviin ihmisiin. Aamuisin monikin jo moikkasi sekä vaihtoi aamukuulumisia. Ihan kaikki sentään ei mennyt putkeen . Puolet hommista tehdä sumentavat silmätipat silmissä ja tämä varsinkin näkyy videon laadussa eikä noita videokuvaukseen tarvittavia välineitä aina ollut tarjolla.

Näyttöä varten oli useita vaihtoehtoja toteuttaa  työnsä. Minä valitsin lehtityypisen artikkelin. tässä artikkeliin valitut kuvat. Hankala oli valita kuvia siihen koska monta hyvää kuvaa jäi valitsematta. Mutta jotta tukisi paremmin lehtiartikkelia niin siihen valitui nämä kuvat

Kuvitteeliset lehtiartikkelit

 

Lisäksi vielä joitain kuvia tapahtumasta joita ei valittu lehtiartikkelliin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s